АКАДЕМИЯ ИСПАНИКА

Академия "Испаника"

АКАДЕМИЯ ИСПАНИКА – Най-добрите уроци и Курсове на място или по скайп: Испански, Английски, Немски, Италиански, Френски и други езици по избор, Български за чужденци, БЕЛ и Математика. Преводи и легализация на документи. Испански в Испания. Езиково обучение за Фирми. WorkShop по всички езици в Банско.

„АКО ОБРАЗОВАНИЕТО ВИ СЕ СТРУВА СКЪПО, ПРОВЕРЕТЕ КОЛКО СТРУВА НЕВЕЖЕСТВОТО!“

НОВО: Японски и Китайски – на място или он-лайн. Обученние и преводи.

АКАДЕМИЯ ИСПАНИКА – Най-добрите уроци и Курсове на място или по скайп: Испански, Английски, Немски, Италиански, Френски и други езици по избор, Български за чужденци, БЕЛ и Математика. Преводи и легализация на документи. Испански в Испания. Езиково обучение за Фирми. WorkShop по всички езици в Банско

„ИНВЕСТИЦИЯТА В ЗНАНИЕ, ВИНАГИ НОСИ НАЙ-ДОБРАТА ЛИХВА!“

„Академия Испаника“ е представителство за България на „Испано- Българска Асоциация – Мадрид”.

Испанска Диплома

Седалище в София и Мадрид
Преподаватели – носители на езика

Важно: „Академия Испаника” предупреждава:

1. Обучение с продължителност над 4 учебни часа на ден не предлагаме, защото не е препоръчително, поради загуба на концентрация след четвъртия час /при положение, че не става въпрос за ученици или студенти, чието основно занимание е да се обучават/. При обучение над 4 учебни часа на ден, се получава „загуба“ на време, концентрация и средства.

2. Незнанието на чужди езици, Вашия роден език или Математика, затруднява сериозно вашата комуникация и реализация!
3. 100 учебни часа с над 10 обучаващи се, се равняват приблизително на 20 учебни часа индивидуално обучение. Ценете качеството, времето и средствата си! Индивидуалното обучение си остава една от най-добрите форми на обучение. Броят на часовете, трябва да е пропорционален на броя на обучаващите се.
4. Ефективно е Активното, а не Пасивно обучение.
Вижте разликите:
– Активно обучение: Правене на нещата, допускане на грешки, повтаряне, симулиране на реален опит, участие в спор, разговор, и т.н. След две седмици обикновено помним 80 – 90 % от наученото.
– Пасивно обучение: Гледане на филми, картинки, наблюдаване на демонстрация, слушане на думи, четене и т. н.. След две седмици обикновено помним 30 – 40 % от наученото.
5. Учебникът е оръдие на труда, вид помагало в процеса на обучение, той не е самото обучение. Неговата роля в чуждоезиковото обучение не е централна, тя възлиза на около 5 %. Добрият учител трябва да адаптира всеки един учебник към нуждите на ученика си.
6. Добрият учител се адаптира и приспособява към нуждите на ученика си, като знае, че ученикът заема централна роля в учебния процес. Добър е този учител, който практикува, така наречената „адаптивна педагогика“, като използва обич, креативност, иновативност и интуиция в образователния процес.

Ние сме Лидери, защото предлагаме:

1. Качество: Индивидуално обучение или мини групи, на принципа от 3 – 7 човека. Акцентираме върху разговора и комуникацията на съответния език, като основно средство за неговото усвояване. „Човешкият капитал” е нашият основен ресурс, преподавателите ни са квалифицирани и обучени да използват индивидуален подход в работата с курсистите, като някои от тях са носители на езика.

2. Активен подход на преподаване и обучение (правене на нещата, симулиране на реалния опит, участия в дискусии, изнасяне на беседа, правене на драматична презентация и т. н.), а не пасивен метод (гледане на снимки, картини, демонстрация или филм, слушане на думи и четене).
3. Опит и иновативност: Имаме 25 годишен опит в езиковото обучение на място – в България, Централна Америка и Испания. Също така в момента обучаваме хора от цяла България, Испания, Германия, Англия, Белгия, Италия, Русия, САЩ, Канада, Колумбия и Мексико по скайп.
4. Отлично управление: Академията се ръководи от филолог – испанист, възпитаничка на Софийския Университет „Св. Св. Климент Охридски”, Магистър по Испано-Американска литература. Преподавателка с 25 годишен стаж в езиковото обучение в „Техническия Университет” – София, Бивш Ръководител на Катедра по Испански език в Централна Америка, Манагуа, „Народен Университет” и с 15 годишен опит в преподаването на Испански език в Мадрид, Испания и по скайп в цял свят.
5. Постоянно наблюдение, използване на нови технологии и обратна връзка: Ръководството упражнява постоянен контрол върху учебния процес и върху подготовката и развитието на човешкия ресурс – преподавателите, като изисква от тях да дават максимум знания за минимум време. Реализираме перманентната обратна връзка с обучаващите се и сме обвързани с резултата.
6. Перфектна локация: Офисите ни се намират на улици с голям човекопоток, като цетралния ни Офис е разположен до най-възловия булевард в София, бул. „България”, в близост до големи и известни търговски центрове /Billa, Jumbo, Mall България/, в младия и изключително перспективен квартал „Манастирски Ливади”, разположен в полите на „Витоша”. До Езиковата Академия се стига лесно, както с градски транспорт – трамвай номер 7 и автобус номер 204, така и с автомобил /има места за паркиране/, адрес: кв. Манастирски Ливади, ул. „Лъвски Рид”, 12,
тел. 02 488 11 44, 0886 930 027, www.bgstyl.com, www.infospainbg.com, www.ispanskikursove.com, www.ezicikirsove.com

Предлагаме следните видове обучение по Всички езици, БЕЛ, Математика и Български за чужденци – дневни, вечерни и съботно-неделни:

1. Частни уроци – 13,50 – 15,00 -лв./уч. час
1.1. В нашата Академия
1.2. Във Вашия дом, Офис, Фирма или дистанционно „on-line“, skype – за хора, които са заети, живеят извън София или извън България
2. Частни уроци за двама или трима „големи“: 8,33 – 10,00 лв./уч. час /в зависимост от езика и нивото/
2.1. В нашата Академия
2.2. Във Вашия дом, Офис, Фирма или дистанционно „on-line“, skype – за хора, които са заети, живеят извън София или извън България
3. Езикови мини-курсове или „полу-индивидуално” обучение, eдно ниво, 195 лв., цената важи за всяко едно от нивата, разговорен подход, индивидуална работа със всеки един обучаващ се.
4.1. В нашата Академия
4.2. Във Вашия дом, Офис или Фирма или дистанционно „on-line“, skype – за хора, които са заети, живеят извън София или извън България
5. WORKSHOP по Испански, Английски, Немски, Френски, Руски, Турски или език по избор в Банско, луксозен хотел: Разговор, дискусии, граматика, лексика, диктовки и упражнения на съответния език за малко и средно напреднали – един уикенд в Банско, луксозен СПА хотел, събота и неделя: 10 учебни часа в събота и 10 учебни часа в неделя, минимум 7 участника, цена с включени учебни материали, университетски преподавател, обилна закуска, нощувка, ползване на басейн, сауна, парна баня и джакузи, 350 лв. общо
„Елате да говорим, да се забавляваме и да учим!”

6. Испански в Испания
7. Езиково обучение в училището или детската градина на Вашите деца – Испански, Английски, Немски, Руски, Френски, Италиански или език по избор, Български и Математика, 8 учебни часа на месец, 2 пъти седмично, минимум 10 ученика, 35 лв. на месец
N.B.
Учебнците по съответните езици се предоставят в pdf и по електронен път, Възможно е и да се фотокопират също така. Използваната учебна система винаги се съгласува предварително между преподавателя и обучаващите се. Цената на учебника по испански не надхвърля 12 лв.

За повече информация, не се колебайте да ни се обадите или заповядайте на място: кв. Манастирски Ливади, ул. „Лъвски Рид”, 12, тел. 02 488 11 44, 0886 930 027, www.bgstyl.com, www.infospainbg.com, www.ezicikursove.com, www.ispanskikursove.com

Можете също да прочетете...

0 Вашето мнение “АКАДЕМИЯ ИСПАНИКА”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирайте се за бюлетина ни!

Абонирайте се, за да получавате интересни статии и новини.

Абонирахте се успешно!