Общи Условия

Информационният сайт Бг-Дете /bg-dete.com/ и книжарницата към него се управляват и са собственост на ЕЙЧ АЙ СИ ПРОДЖЕКТ ЕООД с Булстат: 175129686.

Информацията предоставяна на сайта Бг-Дете /bg-dete.com/ не замества посещението при съответния специалист и сайта Бг-Дете /bg-dete.com/ не носи отговорност за действията предприети от потребителите на сайта, в следствие ползването му.

Всички права върху материалите публикувани на сайта Бг-Дете /bg-dete.com/ принадлежат на неговите собственици. Всяко копиране на материали е забранено, освен в случаите, когато предварително има уговорка и е предоставен обратен линк към съответния материал.

Уебсайтът Бг-Дете /bg-dete.com/ използва бисквитки. Това му позволява да функционира нормално. С влизането и използването на сайта Бг-Дете /bg-dete.com/, Вие се съгласявате с това.

Уебсайтът позволява на потребителите да се регистрират. При поръчка на продукти от книжарницата това е задължително. Ние събираме единствено контактни данни, които не предоставяме на трети лица за ползване. Потребителят /клиентът/ носи отговорност да не предоставя акаунта си на трети лица. Не носим отговорност за действия в резултат на предоставяне на данни за достъп на трети лица от страна на потребителя или използването на слаби пароли.

Всички коментари в сайта принадлежат на съответния потребител и ние не носим отговорност за тях.

Бюлетин

Всички потребители, които са се абонирали за бюлетина, имат право да прекъснат своя абонамент като изпратят чрез контактната ни форма своя Имейл и изразят желанието си.

Книжарница:

Всички цени в Книжарницата са с включено ДДС. Цените на специалните оферти и промоции са валидни според условията им и срока им на продължителност.

Начин на плащане

Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаване на доставката.

Доставка

Доставката се извършва до 3 работни дни сред обработване на поръчката. Поръчки направени до 12:00 часа се обработват и изпращат в същия ден. Поръчки направени след 12:00 часа се изпращат на следващия работен ден. Клиентът може да избере дали да получи доставката си на предварително посочен адрес или в най-близкия офис на съответната куриерска фирма.

За София се използва куриерска фирма Rapido – цена на доставка 2.40 лв. При поръчки над 30 лева доставката е безплатна.

За страната използваме куриерска фирма Econt – цена на доставка 5 лв. При поръчки над 30 лева доставката е безплатна.

Не носим отговорност в случаите, когато:

  1. Има забавяне на доставката по вина на куриерската фирма.
  2. Предоставения адрес за доставка е грешен. В този случай пратката може да бъде повторно изпратена, но за сметка на клиента.

Рекламации

Всеки клиент има правото да върне продукт в рамките на 14 дни от неговото закупуване в случаите, когато:

  • Върнатите стоки са в пълен комплект
  • Не е нарушена тяхната опаковка – опаковката, с която се изпраща доставката, може да бъде отваряна.
  • Не е нарушен търговския им вид.

Транспортните разходи за връщане на продукта се поемат от клиента. Клиентът е длъжен да посочи банкова сметка, на която да му бъдат възстановени парите за върнатата стока.

Декларация за поверителност

Събираме единствено контактна информация, която се използва за връзка с клиентите и доставка на закупени продукти. Не предоставяме тази информация на трети страни , освен  на куриерските фирми, които използваме при извършване на доставка.

С влизането, използването или кликването на която и да е част от сайта Бг-Дете/bg-dete.com/, Вие се съгласявате с гореспоменатите Общи Условия. Потребителя/клиента/ носи отговорността да се запознае с тези правила и да проверява периодично за промени в тях. При промяна на Общите Условия, промените ще бъдат отразени на страницата.

Дата: 23.09.2015 г.